Colegiul Biblic MINISTERIUM în PARIS

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Cu o deosebită bucurie vă aducem la cunoştinţă că în toamna anului 2019 vom reîncepe cursurile Colegiul Biblic “Ministerium” şi pentru cei din Paris în colaborare cu Biserica Penticostală Filadelfia. Acest program de studiu este menit să-i echipeze spiritual, biblic şi teologic pe oamenii – bărbaţi şi femei – care au auzit şi înţeles personal Marea Trimitere pe care Mântuitorul a adresat-o Bisericii Sale de pretutindeni şi din toate timpurile.

Colegiul Biblic “Ministerium” din Paris are în vedere nevoia credincioșilor și a slujitorilor bisericeşti neoprotestanţi din diaspora de a aprofunda învăţăturile biblice şi de a le comunica într-o manieră cât mai relevantă în contextul provocărilor tot mai complexe cu care Biserica se confruntă.

Dosarul pentru înscriere poate fi trimis la fratele Sorin Vidrean - Biserica Penticostala Filadelfia Paris în perioada 15 August - 15 Septembrie 2019. Documentele necesare înscrierii la Colegiul Biblic Ministerium se pot găsi la secțiunea Admitere

Pe toţi cei care auziţi chemarea Domnului secerişului vă aşteptăm la cursurile Colegiului Biblic “Ministerium” din Paris, ca să ne pregătim împreună pentru strângerea holdelor coapte!

© 2016 Colegiul Biblic MINISTERIUM