Plecarea la Domnul a fratelui Corneliu Constantineanu

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Suntem profund îndurerați de plecarea prematură dintre noi a prietenului și bunului nostru coleg, Corneliu Constantineanu. În calitatea sa de pastor și prof. univ. dr., a făcut parte și din cadrele didactice ale Colegiului Biblic „Ministerium” din Cluj-Napoca.

Un om deosebit, un model autentic, un adevărat frate de credință! În ciuda pregătirii sale academice și a atât de multor titluri si diplome, Corneliu a fost mereu modest și gata de sacrificiu.

Ne rămân atât de frumoase amintiri despre priceperea, integritatea și pasiunea lui în educația creștină a acestei generații, din dorința ca Evanghelia Domnului Isus Hristos să fie prezentată edificator, corect și spre gloria lui Dumnezeu.

În numele Consiliului Director al Colegiului, împreună cu cadrele didactice și absolvenții care au beneficiat de investiția acestui om deosebit, transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei, rugându-ne pentru mângâierea din partea lui Dumnezeu, în această vreme dificilă.

Suntem recunoscători față de Dumnezeu pentru că ni l-a dăruit pentru o vreme, atâta cât El a decis, pentru impactul și influența acestui bărbat în viața multor oameni și așteptăm revederea minunată în Împărăția Celui pentru care Corneliu a trăit și a slujit cu multă dăruire.

Consiliul Director al Colegiului Biblic Ministerium


Calendar cursuri

Dum Lun Ma Mie Joi Vi Sam
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Autentificare

© 2016 Colegiul Biblic MINISTERIUM