Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă

Dragii noștri

cursul de Consiliere spirituală din acest an pentru studenții de anul II va fi susținut de Rev. Michael Dissanayeke în data de 25 Mai la Biserica Penticostală nr. 1 Carpați. 

Cursul se va desfășura după următorul program:
Sesiunea 1: 9:00 - 10:30
Pauză cafea: 10:30-11:00
Sesiunea 2: 11:00 - 12:30 
Sesiune întrebări și răspunsuri: 12:30-13:30

 

Rev. Michael Dissanayeke, slujitor în lucrarea pastorală de peste 45 de ani în Sri Lanka, a fost pastorul principal al Bisericii Life Center, Colombo, până recent. A slujit ca Superintendent General al Bisericilor penticostale din organizația Assamblies of God timp de 18 ani, timp în care a supravegheat peste 500 de biserici din țară pentru a ghida biserica către o creștere prin anii de război civil și persecuție. Slujește, de asemenea, ca Director al Misiunilor din Asia de Sud, căutând să mobilizeze bisericile naționale AG din Asia de Sud pentru a ajunge la grupurile de oameni neatinse cu Evanghelia, cu scopul de a finaliza sarcina din Matei 24:14. Slujește în echipa principală a WAGF Mission Comission, coordonând Rețeaua de rugăciune a misiunilor globale, instruind și îndrumând noi directori de misiune și concentrându-se pe grupurile de oameni neatinse încă cu Evanghelia. A fost invitat să vorbească în cadrul Conferințelor Naționale a Pastorilor din mai multe națiuni, iar pasiunea sa este să formeze conducerea următoarei generații fiind specializat în Leadership Organizațional. Este căsătorit cu Debi și au 2 fiice căsătorite și 5 nepoți. 

 

 

 
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Rezultatele examenului de absolvire Iunie 2023

Felicitări pentru rezultatele obținute! Vă anunțăm cu bucurie că urmatorii studenţi au promovat examenul de absolvire susținut Vineri, 9 Iunie 2023.
Prin urmare, așteptăm să ne întâlnim Sâmbătă dimineața - 10 Iunie -  la ora 10:30 la Biserica Penticostală Betel (Zorilor) Cluj pentru a sărbători împreună finalizarea studiilor.Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Rezultatele examenului de absolvire Mai 2022

Felicitări pentru rezultatele obținute! Vă anunțăm cu bucurie că urmatorii studenţi au promovat examenul de absolvire susținut Vineri, 27 Mai 2022.
Prin urmare, așteptăm să ne întâlnim Sâmbătă dimineața - 28 Mai -  la ora 10:30 la Biserica Penticostala nr. 2 Elim Cluj pentru a sărbători împreună finalizarea studiilor.


Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Examenul de absolvire va avea loc Vineri, 7 Iunie, la Biserica Penticostala nr. 1 de pe strada Carpati nr. 29 Cluj-Napoca, incepand cu ora 18.

Rezultatele examenului se vor afisa pe site in aceeasi zi, seara.

Festivitatea de absolvire va avea loc la Centrul Ministerium in Marisel, Sambata, 8 Iunie, incepand cu ora 11.

 


Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Dragi studenți ai Colegiului Biblic Ministerium Cluj,

În vremurile incerte în care ne găsim Dumnezeu ne oferă harul de a putea reîncepe activitatea didactică cu prezență fizică în cadrul Colegiului. Dorim să finalizăm cursurile întrerupte în anul 2020 și avem rugămintea să vă înscrieți și să vă confirmați prezența la fiecare curs la sora Angela Lazăr Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., așa cum am procedat și în anii precedenți. 

An I

1-2 Aprilie 2022 - Analiza pildelor Mântuitorului - Pastor Lect. Univ. Dr. Mirel Neamțu
13-14 Mai 2022 - Comunicarea mesajului biblic - Pastor Conf. Univ. Dr. Ciprian Terinte

An II

8-9 Aprilie 2022 - Pneumatologie - Pastor Aurel Moldovanu
6-7 Mai 2022 - Conducere spirituală - Pastor Mihai Dumitrașcu 

27 Mai 2022 - Examen final an II - (18:00) Biserica Penticostală nr. 1 Carpați 
28 Mai 2022 - Festivitatea de absolvire - (10:30) Biserica Penticostală nr. 2 Elim  

 

Așteptăm să ne revedem și ne rugăm ca protecția lui Dumnezeu să fie peste viețile dumneavoastre. 

Conducerea Colegiului Biblic Ministerium


Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Ne bucurăm să vă punem la dispoziţie o zonă restricţionată a acestui site unde se găsesc resurse şi mai multe informaţii pentru studenţi.

Cei care nu au primit pe email datele pentru autentificare, sunt rugaţi să trimită un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

De asemenea, pentru orice sugestii legate de site sau probleme tehnice pe care le întâmpinaţi puteţi scrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Calendar cursuri

Autentificare

© 2016 Colegiul Biblic MINISTERIUM