Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Suntem profund îndurerați de plecarea prematură dintre noi a prietenului și bunului nostru coleg, Corneliu Constantineanu. În calitatea sa de pastor și prof. univ. dr., a făcut parte și din cadrele didactice ale Colegiului Biblic „Ministerium” din Cluj-Napoca.

Un om deosebit, un model autentic, un adevărat frate de credință! În ciuda pregătirii sale academice și a atât de multor titluri si diplome, Corneliu a fost mereu modest și gata de sacrificiu.

Ne rămân atât de frumoase amintiri despre priceperea, integritatea și pasiunea lui în educația creștină a acestei generații, din dorința ca Evanghelia Domnului Isus Hristos să fie prezentată edificator, corect și spre gloria lui Dumnezeu.

În numele Consiliului Director al Colegiului, împreună cu cadrele didactice și absolvenții care au beneficiat de investiția acestui om deosebit, transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei, rugându-ne pentru mângâierea din partea lui Dumnezeu, în această vreme dificilă.

Suntem recunoscători față de Dumnezeu pentru că ni l-a dăruit pentru o vreme, atâta cât El a decis, pentru impactul și influența acestui bărbat în viața multor oameni și așteptăm revederea minunată în Împărăția Celui pentru care Corneliu a trăit și a slujit cu multă dăruire.

Consiliul Director al Colegiului Biblic MinisteriumSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Având în vedere continuarea pandemiei Covid-19, cursurile din cadrul Colegiului Biblic „Ministerium” vor rămâne suspendate până în momentul în care activitatea didactică va putea fi reluată cu prezență fizică. Dorim ca Dumnezeu să vă binecuvinteze, să vă păzească și să rămână în continuare cu dumneavoastră.Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
ANUL I
18 - 19 Octombrie 2019 - Formarea spirituală a creștinului - Emil Meștereagă
8 - 9 Noiembrie 2019 - Introducere în Vechiul Testament - Ionatan David
6 - 7 Decembrie 2019 - Introducere în Noul Testament - Ciprian Terinte
17 - 18 Ianuarie 2020 - Studiu biblic inductiv - Mircea Deteșan
6 - 7 Martie 2020 - Principiile și puterea rugăciunii - Ioan Brie
27 - 28 Martie 2020 - Comunicarea mesajului biblic - Ciprian Terinte - suspendat
24 - 25 Aprilie 2020 - Analiza pildelor Mântuitorului - Mirel Neamțu - suspendat
15 - 16 Mai 2020 -Teologia închinării - Emil Bartoş - suspendat
 


ANUL II
11 - 12 Octombrie 2019 - Doctrine biblice - Ionatan David
1 - 2 Noiembrie 2019 - Exegeza epistolei 1 Corinteni - Ioan Szasz
22 - 23 Noiembrie 2019 - Istoria creștinismului - Ciprian Bălăban
10 - 11 Ianuarie 2020 - Dimensiunea sociala a teologiei pauline - Corneliu Constantineanu
28 - 29 Februarie 2020 - Misiune și evanghelism - Mircea Deteșan
20 - 21 Martie 2020 - Consiliere spirituala - Brian Eby - suspendat
10 - 11 Aprilie 2020 - Pneumatologie - Aurel Moldovanu - suspendat
8 - 9 Mai 2020 - Conducere spirituală - Mihai Dumitrașcu - suspendat
22-23 Mai 2020 - Examen final și festivitatea de absolvire - suspendat
 

 Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Examenul de absolvire va avea loc Vineri, 7 Iunie, la Biserica Penticostala nr. 1 de pe strada Carpati nr. 29 Cluj-Napoca, incepand cu ora 18.

Rezultatele examenului se vor afisa pe site in aceeasi zi, seara.

Festivitatea de absolvire va avea loc la Centrul Ministerium in Marisel, Sambata, 8 Iunie, incepand cu ora 11.

 


Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Deoarece printre obiectivele Colegiului Biblic „Ministerium” se numără şi promovarea educației teologice în bisericile evanghelice din România, consiliul director decide ca persoanele interesate să participe la anumite cursuri predate în cadrul colegiului să poata avea acces la aceste activităţi în limita spaţiului disponibil, cu următoarele condiţii:

  Înştiinţarea administratorului Centrului Creştin „Ministerium” (Angela Lazăr - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) cu cel puțin 5 zile înainte de ziua începerii cursului, cu privire la intenţia de a participa la curs şi intenţia de a beneficia de masă şi cazare în Centrul Creştin „Ministerium”.

  Achitarea contribuţiei financiare de 90 lei, din care 50 lei reprezintă masa şi cazarea pentru fiecare curs (weekend), iar 40 lei este contribuţia financiară pentru fiecare curs.


Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Ne bucurăm să vă punem la dispoziţie o zonă restricţionată a acestui site unde se găsesc resurse şi mai multe informaţii pentru studenţi.

Cei care nu au primit pe email datele pentru autentificare, sunt rugaţi să trimită un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

De asemenea, pentru orice sugestii legate de site sau probleme tehnice pe care le întâmpinaţi puteţi scrie la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Calendar cursuri

Dum Lun Ma Mie Joi Vi Sam
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Autentificare

© 2016 Colegiul Biblic MINISTERIUM