Admitere Cluj-Napoca 2023

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 
Colegiul Biblic MINISTERIUM Cluj-Napoca oferă un număr de 70 de locuri.

Cine se poate înscrie?

Se pot înscrie pentru concursul de admitere persoanele botezate (minim 18 ani), membri într-o biserică evanghelică. Colegiul pregăteşte slujitori, învăţători creştini, evanghelişti, lucrători cu tineretul, misionari.

Candidaţii care au fost premiaţi la concursuri biblice (ex. "Talantul în negoţ") sau la olimpiade de teologie în ultimii doi ani vor avea prioritate, cu condiţia ca în dosarul de admitere să fie inclusă diploma obţinută la respectivul concurs.
De asemenea, vor avea prioritate și slujitorii ordianți (diaconi și prezbiteri).

Ce documente sunt necesare?

Înscrierea pentru admiterea la Colegiul Biblic MINISTERIUM Cluj-Napoca se va face prin depunerea unui dosar conţinând urmatoarele documente:
a.   Recomandarea păstorului
b.   Formularul de înscriere completat de către candidat
c. Copie de pe ultima diplomă obţinută de candidat
d. Copie dupa cartea de identitate (sau pașaport pentu cei din străinătate)

Recomandarea păstorului şi Formularul de înscriere pot fi obţinute şi de la secretariatul Comunităţii Regionale Penticostale Cluj, str Grigore Alexandrescu nr. 26A.

Unde se pot depunde dosarele?

Dosarele de înscriere pot fi depunse la secretariatul Comunităţii Regionale Cluj a Cultului Creştin Penticostal din România, str. Grigore Alexandrescu nr. 26A, Cluj-Napoca. Perioada de înscriere în care vor putea fi depuse dosarele este 18 Sept. - 6 Oct. 2023.

Cum va fi examenul de admitere?

Selectarea candidaților pentru anul școlar 2022-2023 se va face prin concurs de dosare fără vreo altă formă de examinare. În procesul de selectare a candidaților vor fi folosite urmatoarele criterii și indicatori.  Pentru confirmarea locului în primul an de studiu candidații admiși la Colegiu trebuie să participe la primele două cursuri. Candidații care absentează nejustificat își pierd locul. 

Calendar cursuri

Autentificare

© 2016 Colegiul Biblic MINISTERIUM