Absolvire 2014

Marţi, 06 Mai 2014

Reamintim studentilor din anul II ca examenul de absovire va avea loc Vineri, 30 Mai 2014, de la ora 18 la Biserica Penticostala nr. 1 Cluj-Napoca, str. Carpati nr. 29. Intrebarile pentru examenul de absolvire pot fi gasite, dupa autentificare in site, in meniul din dreapta "Examen final".

De asemenea, Festivitatea de absolvire va avea loc Sambata, 31 Mai, de la ora 11:00 la Centrul Crestin MINISTERIUM Marisel.

Va rugam sa confirmati prezenta dvs. si numarul de persoane invitate la Festivitate printr-un email la sora Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza pana miercuri, 28 Mai.
 

Detalii autentificare studenţi

Miercuri, 17 Noiembrie 2010

Ne bucurăm să vă punem la dispoziţie o zonă restricţionată a acestui site unde se găsesc resurse şi mai multe informaţii pentru studenţi.
Cei care nu au primit pe email datele pentru autentificare, sunt rugaţi să trimită un email la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

De asemenea, pentru orice sugestii legate de site sau probleme tehnice pe care le întâmpinaţi puteţi scrie la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 

Vizitatori la cursuri

Joi, 31 Ianuarie 2013

Deoarece printre obiectivele Colegiului Biblic „Ministerium” se numără şi promovarea educației teologice în bisericile evanghelice din România, consiliul director decide ca persoanele interesate să participe la anumite cursuri predate în cadrul colegiului să poata avea acces la aceste activităţi în limita spaţiului disponibil, cu următoarele condiţii:

Citeşte mai mult: Vizitatori la cursuri